Het laatste formule 1 nieuws

Olav Mol niet langer Formule 1-commentator op televisie

Olav Mol niet langer Formule 1-commentator op televisie

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Olav Mol blijft verslag doen, maar dan voor radiozender Grand Prix Radio. Hij is geïrriteerd dat hij het nieuws via de media moest vernemen. | ANP NENT zal commentator Nelson Valkenburg en coureur Melroy Heemskerk inzetten voor commentaar. Topman Anders Jensen zegt bij de NOS dat het inzetten van een duo dat bestaat uit een commentator en een expert “de juiste wijze” is om Formule 1 te verslaan.

Hij bedankte Mol en sprak zijn respect uit voor de decennia waarin Mol de Formule 1 in Nederland heeft helpen vormen. Viaplay gaat volgens NENT de verslaggeving naar een hoger niveau tillen, met een grotere pool van verslaggevers en commentatoren. Presentator Amber Brantsen stapte vorige maand over van de NOS naar de betaalzender.

Mol zegt op Grand Prix Radio dat hij via de media moest vernemen dat hij niet meeverhuist met de Formule 1-rechten. “Dit nieuws komt ook voor mij als een donderslag bij heldere hemel”, aldus Mol.

Hij zegt dat er op geen enkel moment “zelfs geen aanzet” tot contact tussen hem en Viaplay is geweest. Grand Prix Radio heeft de radiorechten voor Formule 1. Mol zal voor die zender verslag gaan doen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Olav Mol niet langer Formule 1-commentator op televisie