Het laatste formule 1 nieuws

Ondanks trage Covid-19 ontwikkelingen heeft Jan Lammers het vertrouwen dat GP Zandvoort doorgaat

Ondanks trage Covid-19 ontwikkelingen heeft Jan Lammers het vertrouwen dat GP Zandvoort doorgaat

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nu Melbourne en Shanghai al twijfelen, blijft racebaas Jan Lammers ervan overtuigd dat Zandvoort in september de Formule 1 met toeschouwers zal hosten. “De kans is groot dat tegen die tijd de beperkingen minder streng zijn geworden en we met publiek kunnen racen”, vertelde hij aan De Telegraaf. De Covid-crisis vertoont voorlopig echter geen tekenen van afname, zelfs niet nu er over de hele wereld volop wordt gevaccineerd. Norris in isolement
Lando Norris van McLaren, een inwoner van Groot-Brittannië, die te kampen heeft met een toename van infecties te midden van strenge nationale beperkingen, bevindt zich momenteel in een isolement in Dubai met een mild geval van Covid-19. “Hij voelt zich momenteel goed en meldt geen andere symptomen”, bevestigde het Britse team.

Sochi niet zorgvuldig
Ten slotte haalde Alfa Romeo-teammanager Beat Zehnder uit naar de organisatoren van de Russische GP van vorig jaar in Sochi, hij legde de verantwoording bij de Russische GP-organisatoren voor een uitbraak van de ziekte binnen het Zwitserse team, aldus een bericht van grandpx.news. “We hadden vier van onze zeven positieve cases voor het seizoen in Sochi, omdat de Russen niet zorgvuldig met de veiligheidsvoorschriften omgingen”, vertelde hij aan de krant Blick. “In het hotel wilden mensen zonder masker selfies met mij maken, geen wonder dat alle vier de positieve cases bij onze catering vandaan kwamen”, voegde Zehnder eraan toe.
Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video’s over auto’s, autosport, Formule 1 en karting. Abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Ondanks trage Covid-19 ontwikkelingen heeft Jan Lammers het vertrouwen dat GP Zandvoort doorgaat