Het laatste formule 1 nieuws

Ophef over incident tussen Martin Brundle en VIP op Formule 1-grid

Ophef over incident tussen Martin Brundle en VIP op Formule 1-grid

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Voor het eerst sinds het begin van de coronapandemie zagen we weer overvolle tribunes en een heleboel popie jopie mensen op de grid. Van acteurs tot rappers en van basketballers tot YouTubers: de bekende Amerikanen wisten de Formule 1 weer te vinden.

Dat merkte ook Martin Brunde, die tijdens zijn gridwalk probeerde een gesprek aan te knopen met rapster Megan Thee Stallion. Alhoewel de dame in kwestie het gesprek best aan wilde gaan, was haar entourage daar niet van gediend.

Een grote, brede bodyguard probeerde Brundle weg te houden, terwijl een andere man de oud-coureur uiteindelijk wegduwde. “Dat kan je niet maken”, riep een van de bodyguards, waarna Brundle gepikeerd reageerde. “Ik kan dat wel maken, want dat heb ik net gedaan.”

De beelden gingen viral op social media en brachten een discussie op gang over VIPs op de Formule 1-grid. Horen die mensen, die waarschijnlijk weinig tot niets weten van de sport, daar wel thuis?

Brundle zelf reageerde via Twitter ook. Hij vindt dat de bodyguards zich moeten gedragen. “Ik heb op de grid vaker druk gevoeld, maar dan door Senna, Prost, Schumacher enzovoort.”

“Bodyguards die voor het eerst op de grid komen, daar maak ik me geen zorgen om. Iedereen heeft een taak, maar ze kunnen misschien wel wat manieren en respect leren als ze op ons terrein komen.”

Horen de VIPs thuis op de Formule 1-grid? Laat je mening hieronder achter. VIPs horen niet thuis op de Formule 1-grid

Lees het hele artikel op de volgende pagina Ophef over incident tussen Martin Brundle en VIP op Formule 1-grid