Het laatste formule 1 nieuws

Opkomende rivaliteit tussen Norris en Perez? "Er zijn wat dingen gebeurd"

Opkomende rivaliteit tussen Norris en Perez? “Er zijn wat dingen gebeurd”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sergio Perez en Lando Norris hebben al een paar aanvaringen gehad in het huidige Formule 1-seizoen. Beiden hebben hun zinnen gezet op de derde plaats in het kampioenschap, en beiden zijn bereid ervoor te vechten.

Volgens McLaren-teambaas Zak Brown leidt dat echter niet tot spanningen tussen de twee. “Volgens mij speelt er niet echt een rivaliteit met Checo” , zegt hij in gesprek met de Mexicaanse tak van ESPN . “Er zijn een aantal dingen gebeurd, maar ik zou niet zeggen dat Checo zijn rivaal is.” Geen rivaliteit tussen Perez en Norris

Hij vervolgt: “Ik heb Lando niet gehoord over een incident dat hem kwaad heeft gemaakt. Ik denk niet dat er zich een rivaliteit aan het vormen is” , concludeert Brown.

Pérez en Norris kwamen twee keer met elkaar in aanraking: in Oostenrijk en in Nederland. Norris werd bestraft voor het incident in Oostenrijk, maar dat kwam de stewards op kritiek te staan uit beide kampen: zowel McLaren als Red Bull Racing sprak zich uit over de straf, die beiden onterecht vonden omdat het incident zich kort na de herstart achter de safety car voordeed.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Opkomende rivaliteit tussen Norris en Perez? “Er zijn wat dingen gebeurd”