Het laatste formule 1 nieuws

Oud-F1-coureur niet eens met Verstappen: 'Fanbase in F1 is toegenomen'

Oud-F1-coureur niet eens met Verstappen: ‘Fanbase in F1 is toegenomen’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Er is veel discussie geweest rondom de Netflix-serie Drive To Survive van de Formule 1 . De meningen zijn verdeeld, maar volgens Romain Grosjean doet de sport goede zaken met de serie. Max Verstappen kondigde eerder al aan dat hij niet meer aan de serie zal meewerken. De Nederlander vindt de serie ‘nep’ en vindt niet dat het de werkelijkheid weergeeft. En daar heeft Max een punt. Ook Carlos Sainz was na vorig seizoen teleurgesteld, omdat hij vond dat Ferrari niet optimaal in beeld werd gebracht.

Maar volgens Grosjean is de Netflix-serie een goede aanvulling en brengt ze meer publiek naar de sport. In het afgelopen seizoen was Grosjean veel te zien door het ongeluk tijdens de Grand Prix van Bahrein.

“De serie is fantastisch in de zin dat het de Formule 1 heeft geopend voor mensen die er niet per se vanaf wisten”, vertelt Grosjean aan RTL. “En nu hebben we een fanbase die is toegenomen. Het is gemaakt om Amerikaans te zijn, met special effects, geluidseffecten.”

“Het eerste seizoen was heel moeilijk voor me. Dat heb ik niet gekeken. De volgende twee waren iets leuker, vooral natuurlijk met het ongeluk vorig jaar. Maar ik vind dat het voor de Formule 1 een heel goede zaak is geweest”, aldus Grosjean.

Van Max Verstappen werd net voordat Corona uitbrak een documentaire ‘Whatever it Takes’ over het leven van Max uitgebracht.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Oud-F1-coureur niet eens met Verstappen: ‘Fanbase in F1 is toegenomen’