Het laatste formule 1 nieuws

Perez heeft nog geen Red Bull-update: "Maar wil snel duidelijkheid"

Perez heeft nog geen Red Bull-update: “Maar wil snel duidelijkheid”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sergio Perez vertelt nog geen duidelijkheid te hebben over een eventuele overstap naar Red Bull Racing . Met nog vier races te gaan, begint de tijd voor de Mexicaan echter te dringen.

Perez vertrekt na dit seizoen bij het huidige Racing Point , maar heeft voor 2021 nog geen nieuwe werkgever. Alhoewel de 30-jarige coureur vanwege zijn talent, ervaring en Mexicaanse sponsoring een buitenkans lijkt op de chauffeursmarkt, zit er nog geen schot in de zaak. Geen van de tien renstallen heeft zich gemeld, maar Red Bull Racing lijkt inmiddels de enige serieuze mogelijkheid. Perez wordt regelmatig gelinkt aan het stoeltje van Alexander Albon , mocht Helmut Marko besluiten hem naar de deur te verwijzen.

Artikel gaat verder onder video Terwijl het seizoen op zijn einde loopt, leeft Perez nog altijd in onzekerheid: “Ik heb nog een update,” vertelt hij tegenover de aanwezige pers in Turkije. “Het blijft afwachten. Zolang een team haar line-up voor 2021 nog niet naar buiten heeft gebracht, blijft dat team voor mij een optie. Alle teams die nog geen coureurs hebben vastgelegd behoren voor mij tot de mogelijkheden.”

Perez vervolgt: “Ik moet wel snel duidelijkheid hebben, want het seizoen is bijna afgelopen. Ik moet weten waar ik in 2021 aan toe ben, zodat ik plannen kan maken.” Het zal hoe dan ook een late beslissing worden, en dus sluit hij een jaartje vrij niet uit: “Ik weet pas heel laat of ik doorga in de Formule 1. Een sabbatical is een optie, maar we zullen zien wat er gaat gebeuren.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Perez heeft nog geen Red Bull-update: “Maar wil snel duidelijkheid”