Het laatste formule 1 nieuws

Perez onzeker over toekomst bij Racing Point

Perez onzeker over toekomst bij Racing Point

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De geruchten over een op handen zijnde deal tussen Racing Point en Sebastian Vettel voor 2021 zwellen de laatste dagen aan. Geconfronteerd met het feit dat één van de huidige coureurs in dat geval het veld moet ruimen, reageert Sergio Perez op de vraag van RacingNews365 ietwat gelaten.

“Ik heb een contract tot en met 2022 met het team, dus voor zo ver ik weet rijd ik in 2021 voor dit team”, zo begint hij zijn antwoordt op de vraag, maar hij is ook realistisch: “Ik deal al tien jaar met dit soort geruchten, maar in de Formule 1 weet je de dingen nooit honderd procent zeker.” Een harde bevestiging dat hij in 2021 voor Aston Martin racet blijft dan ook uit.

“We zien wel wat er gebeurt de komende weken, de tijd zal het leren. Ik geloof in ieder geval in de toekomst van dit team”, vervolgt Perez, die desgevraagd aangeeft dat andere teams, binnen en buiten de Formule 1 poolshoogte hebben genomen: “Ik ga natuurlijk geen namen noemen en ik was verbaasd, want ik heb dus dat contract voor volgend jaar.”

Als Lance Stroll dezelfde vraag krijgt of hij zeker is van zijn zitje voor volgend jaar, volgt aan aanzienlijk korter antwoord: “Ik ben vastberaden om bij dit team te blijven.” Daarna iets harder: “Ik ben vastberaden om bij het team te blijven.”

Met medewerking van Dieter Rencken.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Perez onzeker over toekomst bij Racing Point