Het laatste formule 1 nieuws

Permane: "Ricciardo, Hamilton, Leclerc en Verstappen zijn van ander niveau"

Permane: “Ricciardo, Hamilton, Leclerc en Verstappen zijn van ander niveau”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Verstappen en co. In de Formule 1 rijden over het algemeen de meest getalenteerde coureurs ter wereld, maar sommige rijders hebben nu eenmaal iets meer talent dan anderen. Alan Permane, de sportief directeur bij Renault , heeft zijn top vier zo klaar staan.

De 53-jarige Brit is een succesvolle ingenieur en is momenteel te vinden in de pitbox van Renault. Hier werkt hij natuurlijk nauw samen met Daniel Ricciardo en de goedlachse Australiër is dan ook één van de meest getalenteerde F1-coureurs in zijn ogen. Ricciardo neemt na dit seizoen echter afscheid van het Franse team en daar is Permane allesbehalve blij mee. In de Beyond the Grid -podcast zei de ingenieur met een knipoog dat de Australiër op ieder moment terug mag komen bij Renault, mocht zijn overstap naar McLaren tegenvallen. De engineer is duidelijk erg gesteld op de expertise en het talent van Ricciardo.

Artikel gaat verder onder video De Renault-coureur is dus één van de vier coureurs die in het top-lijstje staat van Permane. Maar wie zijn die andere drie? “Er zijn niet veel van deze klasse op de huidige grid. En natuurlijk spreek ik alleen van wat ik zie, en van Daniel heb ik nou eenmaal meer gezien. Maar je hebt hem, en dan [Lewis] Hamilton, [Charles] Leclerc en [Max] Verstappen. Deze vier coureurs zijn van een ander niveau,” zo is de sportief directeur van mening.

Laat je horen! Ben jij het eens met Permane?

Lees het hele artikel op de volgende pagina Permane: “Ricciardo, Hamilton, Leclerc en Verstappen zijn van ander niveau”