Het laatste formule 1 nieuws

Persconferentie De Jonge zorgt voor flinke stijging in verkoop F1-tickets

Persconferentie De Jonge zorgt voor flinke stijging in verkoop F1-tickets

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sinds de persconferentie van dinsdagavond, waarbij Hugo de Jonge aankondigde dat het algemene reisverbod ingetrokken wordt, is er een flinke stijging in het aantal vakanties geweest. Ook het aantal verkochte Formule 1-tickets is sindsdien flink gestegen.

Het Formule 1-seizoen van 2021 is in volle gang, maar tot nu toe zijn de tribunes voor het grootste deel nog leeg gebleven. Het is een hele treurige bedoening zonder fans, maar gezien de pandemie heeft men eigenlijk geen andere keuze. De sfeer op de circuits is vaak ver te zoeken en men kijkt dan ook reikhalzend uit naar het moment dat er weer publiek aanwezig mag zijn. Gelukkig zullen er volgende week, tijdens de Grand Prix van Monaco , weer wat mensen op de tribunes plaats gaan nemen. Daarnaast ziet ook de verdere toekomst er inmiddels een stuk positiever uit.

Artikel gaat verder onder video Voorzichtig optimisme

Veel landen hebben de afgelopen weken versoepelingen aangekondigd, waardoor het weer een stuk makkelijker moet worden om naar het buitenland te gaan. Ook in Nederland neemt hoop langzaam, maar zeker weer de overhand. Tijdens de persconferentie op dinsdag liet demissionair minister Hugo de Jonge namelijk weten dat hij “voorzichtig optimistisch” is over de perspectieven voor deze zomer. Op dit moment geldt er nog een negatief reisadvies voor de gehele wereld, maar vanaf dit weekend zal Nederland weer met kleurcodes gaan werken. Flinke stijging in boekingen

“Het kan een hele mooie zomer worden. In Europa gaat het aantal gevaccineerden steeds verder omhoog en het aantal besmettingen omlaag. Daarmee kunnen steeds meer landen een bestemming worden”, zo vertelde De Jonge. Vlak na de persconferentie was er zelfs al een flinke stijging te zien in het aantal boekingen.

Volgens Motorsport.com was er vlak na de persconferentie ook een flinke stijging te zien in het aantal verkochte Formule 1-tickets. Vooral de tickets voor de Grands Prix van Oostenrijk, Hongarije en België gaan erg snel. Er wordt door veel mensen dan ook gewaarschuwd voor schaarste. Veel circuits moeten namelijk rekening houden met de anderhalvemetersamenleving, waardoor zij geen gebruik kunnen maken van de volledige capaciteit. Een aantal tribunes zijn zelfs al volledig uitverkocht. […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Persconferentie De Jonge zorgt voor flinke stijging in verkoop F1-tickets