Het laatste formule 1 nieuws

Pitgebouw in Saoedi-Arabië onthuld: 'Verwelkomend, modern en spectaculair'

Pitgebouw in Saoedi-Arabië onthuld: ‘Verwelkomend, modern en spectaculair’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 reist in 2021 voor het eerst af naar Saoedi-Arabië. De bouw van het gloednieuwe circuit in Jeddah is in volle gang en de organisatoren van de race hebben de eerste renders van het nieuwe pitcomplex onthuld.

Op 5 december 2021 zal Saoedi-Arabië voor het eerst een Grand Prix organiseren. Het circuit wordt gebouwd aan de Rode Zee en zal maar liefst 27 bochten bevatten. De organisatoren hopen op een super snel circuit, waardoor het de titel snelste stratencircuit van Baku kan afpakken. Pitgebouw representeert de race

Prins Khalid Bin Sultan Al Abdullah Al Faisel, voorzitter van de Saudische Automobiel en Motorfiets federatie onthult de nieuwe renders en geeft daarbij een korte uitleg op F1.com : “Het pitgebouw staat symbool voor alles dat deze race moet representeren: verwelkomend, modern en spectaculair.”

“Met nog maar zes maanden te gaan tot de koningsklasse van de autosport in Saoedi-Arabië komt kan ik zeggen dat de progressie ontzettend snel geboekt wordt. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen in Jeddah in december.” We’ve got six months until the newest race on our calendar!

Here’s a taste of what the @SaudiArabianGP will look like… #SaudiArabianGP #F1 pic.twitter.com/msQgNFFNID — Formula 1 (@F1) June 8, 2021

Lees het hele artikel op de volgende pagina Pitgebouw in Saoedi-Arabië onthuld: ‘Verwelkomend, modern en spectaculair’