Het laatste formule 1 nieuws

Pitlane: 'Overmacht Max in Oostenrijk is gamechanger'

Pitlane: ‘Overmacht Max in Oostenrijk is gamechanger’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1-verslaggever van De Telegraaf, Erik van Haren, en coureur Xavier Maassen zijn sinds zondag ervan overtuigd dat Red Bull en Verstappen de beste papieren hebben in de strijd met Lewis Hamilton en Mercedes. In Pitlane spreken zij van een ‘omslagpunt’ en ‘een stap naar de wereldtitel’. Drie zeges
Vorige week heette de race op de Red Bull Ring de GP van Stiermarken, dit weekend gaat het om de GP van Oostenrijk. Verstappen won daar, inclusief afgelopen zondag, al drie keer.

Maar nog nooit boezemden de Limburger en zijn bolide de concurrentie zóveel angst in als nu. In de vorige races heeft Verstappen niet alleen de WK-leiding gegrepen, maar deze ook steeds verder vergroot.

Live
De GP van Oostenrijk is zondag vanaf 15:00 uur live te volgen via L1 Radio – tijdens de speciale OLS-uitzending – en het liveblog op 1Limburg.

Pitlane
Pitlane is het autosportprogramma van L1. In het programma bespreken sportverslaggever Sem Caelen en coureur Xavier Maassen de actuele ontwikkelingen in de autosport, worden de circuits geanalyseerd en zijn diverse reportages te zien.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Pitlane: ‘Overmacht Max in Oostenrijk is gamechanger’