Het laatste formule 1 nieuws

Podcast: Bezorgt Verstappen Red Bull ook in eigen huis de winst?

Podcast: Bezorgt Verstappen Red Bull ook in eigen huis de winst?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na een bijzonder spannende Grand Prix van Frankrijk reist het Formule 1-circus naar Oostenrijk voor een dubbel raceweekend op de Red Bull Ring. Weet het team van Red Bull na een fraaie zege op Paul Ricard ook op eigen terrein af te rekenen met Mercedes?

In de vijftiende aflevering van het tweede seizoen van de Formule 1-podcast van Motorsport.com Nederland blikken Mike Mulder, Bjorn Smit en Koen Sniekers terug op de Grand Prix van Frankrijk, komt het laatste Formule 1-nieuws aan bod en wordt er uit vooruitgekeken naar de eerste van twee races in Spielberg.

Was zijn zege in Frankrijk de mooiste overwinning van Max Verstappen tot dusver in de Formule 1? Hoe moet het verder met Valtteri Bottas en wat kunnen we komend weekend verwachten op de Red Bull Ring?

De Motorsport.com Formule 1-podcast is een productie van de Nederlandse redactie van Motorsport.com en verschijnt iedere woensdag. De podcast is te vinden op alle platforms. Vergeet de show niet te volgen, zodat de nieuwe show direct in je feed verschijnt. Heb jij een vraag voor het panel? Stel hem op onze social media-kanalen, via een reactie onderaan dit artikel of stuur een mailtje naar nl.info@motorsport.com! Stel je vraag aan het panel:

Praat mee met de Motorsport.com F1-podcast: Stuur je vragen in!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Podcast: Bezorgt Verstappen Red Bull ook in eigen huis de winst?