Het laatste formule 1 nieuws

Praat Viaplay hier zijn mond voorbij over toekomstige F1-presentatoren?

Praat Viaplay hier zijn mond voorbij over toekomstige F1-presentatoren?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Voor de Nederlandse Formule 1-kijker is het nog een groot vraagteken hoe de raceweekenden vanaf 2022 worden uitgezonden. Bekend is dat Viaplay de uitzendrechten heeft bemachtigd, maar over de inrichting van de uitzendingen is nog maar weinig bekend. Het Twitter-account genaamd Viaplay Nederland plaatste maandag echter een paar suggestieve tweets, die kort daarna weer verwijderd werden. Robert Doornbos bij presentatieteam Viaplay?

Rondom het Twitter-account met de naam @viaplay_nl is nogal wat activiteit ontstaan, nadat er meerdere tweets verschenen met foto’s van een aantal presentatoren en analisten. Daaronder was ook Robert Doornbos.

Het is echter nog maar de vraag of het een officieel account van Viaplay is. Het account is namelijk niet bevestigd door Twitter en daarnaast staan er slechts drie tweets op de pagina, waarvan er twee verwijzen naar het YouTube-kanaal van de Bundesliga.

De derde tweet werd geplaatst nadat de eerder verschenen tweets verdwenen waren. In die laatste tweet wordt verklaard dat er geen uitspraken gedaan kunnen worden over de geruchten die door de actie in het leven zijn geroepen. Update | Nieuwe activiteit op Twitter-account

De tweet waarin wordt gereageerd op de geruchten die rondgaan in de Nederlandse media is na enkele minuten weer verdwenen. Het account heeft de eerder weggehaalde tweets met foto’s van presentatoren en analisten, waaronder Doornbos, inmiddels opnieuw geplaatst.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Praat Viaplay hier zijn mond voorbij over toekomstige F1-presentatoren?