Het laatste formule 1 nieuws

Prins Bernhard heeft spijt van brief aan Chef'Special

Prins Bernhard heeft spijt van brief aan Chef’Special

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Presentator Humberto Tan zei dat gisteravond in zijn talkshow, waarin Chef’Special te gast was. Tan had uitgebreid met Bernhard junior gesproken. De prins gaf aan ‘dat de brief nooit verstuurd had moeten worden’ en bood zijn excuses aan.

Bernhard zei ook bereid te zijn om de band persoonlijk te ontmoeten. “Maar daar gaat het mij niet om”, reageerde zanger Joshua Nolet tijdens de show, zoals in deze video te zien is: Vele reacties

Joshua Nolet van Chef’Special stelde eergisteren in een video dat prins Bernhard de band had gevraagd om voor vrijkaartjes te komen optreden tijdens het Formule 1-weekend op Circuit Zandvoort. De frustratie van de Chef’Special-zanger leidde online tot veel kritiek op Bernhard.

“Het zegt iets van hoe er naar muzikanten wordt gekeken en alles wat erachter zit”, aldus Nolet in de video. “Dat afgezet tegen hossende mensen in stadions, duizenden mensen op een meerdaags event in Zandvoort… het voelt gewoon even niet meer eerlijk.” Verkeerd signaal

Volgens diverse muziekorganisaties is het een verkeerd signaal als artiesten gratis optreden bij de Dutch Grand Prix, op 3, 4 en 5 september in Zandvoort.

“Veel te vaak krijgen zangers en bands te horen: maar je vindt het toch leuk om te doen?”, aldus voorzitter Arriën Mollema van BAM! Popauteurs. “Het is een bizarre gedachte dat je niet betaald zou krijgen voor werk dat je doet. Prins Bernhard verhuurt de vele huizen die hij bezit ook niet voor een vrijkaartje voor een concert.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Prins Bernhard heeft spijt van brief aan Chef’Special