Het laatste formule 1 nieuws

Racen als een F1-coureur: beleef het bij deze vernieuwde kartbaan in Zwolle

Racen als een F1-coureur: beleef het bij deze vernieuwde kartbaan in Zwolle

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Foto door Kartcentrum Zwolle Hoera, we mogen weer op pad met vrienden, familie en collega’s. Op zoek naar een leuk uitje in Zwolle? Kartcentrum Zwolle is helemaal vernieuwd en de perfecte plek voor een verjaardag, teamuitje of familiefeestje.

Bij Kartcentrum Zwolle (voorheen Karba) kun je buiten karten, en dat is best uniek in Nederland. ”De meeste kartlocaties zijn binnen, maar op een niet-overdekte kartbaan rijd je zoveel fijner”, vertelt eigenaar Christian enthousiast.

Nu we weer in grote(re) groepen mogen samenkomen, loopt de agenda van het kartcentrum snel vol. ”Mensen vinden het prettig dat ze zo samen iets kunnen ondernemen in de buitenlucht. Het geeft een veilig gevoel.” Dit is er allemaal nieuw bij Kartcentrum Zwolle

Kartcentrum Zwolle (voorheen Karba) vind je verscholen in de bossen aan de Heinoseweg, langs de N35. In april nam ondernemer Christian het kartcentrum over en kreeg de baan een flinke upgrade. ”De banden langs de weg maken het karten superveilig. De Formule 1 startlampen, de kerbstones (de rood-witte vlakken) op de baan zorgen voor de ultieme race-ervaring”, geeft Christian aan. ”Na afloop kun je je rondetijd bekijken en zien wie het snelst was. Ook hebben we een allemaal gloednieuwe karts, zowel voor kinderen als volwassenen.” Foto door Kartcentrum Zwolle Foto door Kartcentrum Zwolle Foto door Kartcentrum Zwolle Foto door Kartcentrum Zwolle Foto door Kartcentrum Zwolle Foto door Kartcentrum Zwolle Foto door Kartcentrum Zwolle Foto door Kartcentrum Zwolle Foto door Kartcentrum Zwolle Foto door Kartcentrum Zwolle Niet alleen de baan is in een nieuw jasje gestoken, Kartcentrum Zwolle heeft ook een nieuw terras. ”Er hangen schermen zodat je goed kunt zien wie er op kop ligt”, aldus Christian. ”Als het regent zit je droog, want het terras is compleet overdekt.” Niet dat een zomerbuitje de pret drukt, want karten is volgens de eigenaar nóg leuker als het regent. ”Je hebt minder grip, dus het komt echt op sturen aan. Dat maakt het uitdagend! Er zit een scherm over de wielkast, dus je wordt niet nat.”

Zin om te scheuren als een echte Formule 1-coureur? Kartcentrum Zwolle is elke dag geopend. Op donderdag- en vrijdagavond kun je […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Racen als een F1-coureur: beleef het bij deze vernieuwde kartbaan in Zwolle