Het laatste formule 1 nieuws

Raikkonen: 'Geen plannen voor toekomst na Formule 1 behalve vakantie'

Raikkonen: ‘Geen plannen voor toekomst na Formule 1 behalve vakantie’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kimi Raikkonen vertrekt na dit seizoen uit de Formule 1 . De Fin weet nog niet wat hij gaat doen vanaf volgend jaar, maar de eerste toekomstplannen zijn duidelijk: een vakantie met zijn familie.

Met nog vijf races te gaan zit de Formule 1-carrière van Raikkonen er bijna op, maar hij heeft er nog niet lang bij stilgestaan wat hij hierna wil gaan doen. “Ik heb er nog niet over nagedacht” , zegt hij schouderophalend tegen Motorsport-Total.com . “Ik kijk ernaar uit om aan het eind van het jaar terug te keren naar een normaler leven en leuke dingen met mijn gezin te doen.” Raikkonen kijkt uit naar tijd na F1

De enige toekomstplannen die nu vaststaan omvatten dan ook een vakantie. “Dat is zeker” , benadrukt de 42-jarige Fin. Voor zijn laatste Grand Prix heeft hij ook geen speciale plannen gemaakt. “De familie komt, maar verder is het niet anders dan andere races” , zegt de altijd pragmatische Raikkonen.

“Ik heb nog geen plannen” , vervolgt hij. Wel is er één ding wat de Iceman zeker weet: “Ik kijk uit naar mijn leven na de Formule 1.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Raikkonen: ‘Geen plannen voor toekomst na Formule 1 behalve vakantie’