Het laatste formule 1 nieuws

Raikkonen verwacht er weer bij te zijn tijdens de GP van Rusland

Raikkonen verwacht er weer bij te zijn tijdens de GP van Rusland

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tijdens het weekend van de GP van Zandvoort werd bekend dat Kimi Raikkonen positief was getest op het coronavirus. De Fin kon niet deelnemen aan de race en ook afgelopen weekend kon hij er niet bij zijn voor de GP van Italië.

Op Instagram laat de Fin nu weten dat hij verwacht er over twee weken weer bij te zijn in Sochi. “Ik ben in orde. Ik zie jullie bij de volgende GP” , klinkt het in de caption van zijn Instagram-bericht. ‘Marko en Horner proberen bij elke gelegenheid Lewis de schuld te geven’ Vlak voordat bekend werd dat Raikkonen besmet was met het coronavirus, kondigde hij op zijn sociale media aan dat hij aan het einde van het seizoen de Formule 1 zal verlaten. Met nog maar acht races te gaan dit seizoen zijn we blij om de Fin weer fit terug te zien. Kubica en Bottas

Robert Kubica was de gelukkige die mocht plaatsnemen in het F1-zitje van Raikkonen op Zandvoort en Monza. De reserve coureur eindigde als vijftiende en veertiende tijdens deze races. Volgend seizoen zal Valtteri Bottas het stoeltje van de Fin overnemen bij Alfa Romeo .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Raikkonen verwacht er weer bij te zijn tijdens de GP van Rusland