Het laatste formule 1 nieuws

Ralf Schumacher heeft voorkeur voor Verstappen: "Ik hou van de risico's die Max Verstappen neemt"

Ralf Schumacher heeft voorkeur voor Verstappen: “Ik hou van de risico’s die Max Verstappen neemt”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In Abu Dhabi weten we pas wie de wereldkampioen Formule 1 wordt. Als het aan Ralf Schumacher ligt, weet hij wie hij de voorkeur voor de titel geeft. “Ik hou van de risico’s die Max Verstappen neemt”, aldus Schumacher tegen Sky Deutschland. “Max moet gewoon voorzichtig zijn om het niet te dik te doen. Het kan soms een grensgeval worden met hem. Soms moet hij wat slimmer zijn.” Volgens de Duitser komt het vooral doordat de Red Bull niet zo snel is als de Mercedes. Toch vindt de voormalig F1-coureur dat de Nederlander de titel iets meer verdient dan de wereldkampioen. “Beide verdienen het, maar Verstappen ligt dichter bij mijn type racer”, aldus Schumacher. “Hij heeft een mening en ik omarm jonge sportmannen die erg snel iets leren. Max en het Red Bull-team verdienen het na zo’n lange tijd.” Wie wint de Grand Prix van Abu Dhabi? Volg jij de F1 op de voet en ben je een fan van een bepaalde F1-coureur, speel dan eens mee op Bet City en voorspel wie de Grand Prix van Abu Dhabi wint en wie er wereldkampioen F1 wordt? Kijk dan HIER en doe eens een voorspelling. Kies dan jouw winnaar van de Formule 1 GP van Saudi-Arabië op Bet City en ben dan zelf een winnaar.

BetCity.nl is hét online bettingplatform voor de sportfans. BetCity.nl gaat tot het gaatje om bij te houden wat er speelt, zodat jij kan inzetten met inzicht in plaats van op onderbuikgevoel. Zet nu in en wed op de Champions League, Eredivisie, Europa League, Premier League en vele andere topcompetities, maar ook Formule 1. Kijk hier vrijblijvend voor meer info .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Ralf Schumacher heeft voorkeur voor Verstappen: “Ik hou van de risico’s die Max Verstappen neemt”