Het laatste formule 1 nieuws

Red Bull geeft Tsunoda F1-test in Abu Dhabi

Red Bull geeft Tsunoda F1-test in Abu Dhabi

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

AlphaTauri heeft in een persbericht laten weten dat Yuki Tsunoda na de Grand Prix van Abu Dhabi zal testen voor het Italiaanse team. De Japan ner mag voor het team deelnemen aan de young driver test. Het is publiek geheim dat Red Bull hem volgend jaar bij AlphaTauri wil laten debuteren in de Formule 1 , en deze kans bereidt hem daar verder op voor.

In een reactie op de aanstelling voor de testdagen laat Tsunoda weten zeer blij te zijn met de kans die hij krijgt van AlphaTauri. “Ik kijk er naar uit om in de AlphaTauri-bolide te stappen, nadat ik eerder dit jaar al een test aflegde in de 2018-bolide van het team op het circuit van Imola. Ik kan niet wachten op het moment dat ik met de huidige wagen mag werken en een test kan afleggen waarbij ook andere coureurs op de baan zullen rijden.”

“Ik wil ook Red Bull en Helmut Marko bedanken voor de fantastische kans die ze mij geven. Gedurende de test zal ik geconcentreerd te werk gaan en goed luisteren naar de feedback van de engineers. Deze test zal me dan ook helpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling als coureur.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Red Bull geeft Tsunoda F1-test in Abu Dhabi