Het laatste formule 1 nieuws

Red Bull lijkt open te staan voor Sergio Perez of Nico Hülkenberg: "Als we willen meevechten dan..."

Red Bull lijkt open te staan voor Sergio Perez of Nico Hülkenberg: “Als we willen meevechten dan…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na Pierre Gasly weet ook Alex Albon de verwachting naast Max Verstappen bij Red Bull niet waar te maken. Dr. Helmut Marko, consultant bij het Formule 1-team, is zich er van bewust dat er nu misschien buiten het junior programma gekeken moet worden om een coureur te vinden waardoor het team uit Milton Keynes wel kan meestrijden om de titel. “We zijn ons ervan bewust dat volgend jaar, als we willen meevechten voor het wereldkampioenschap, we consistentie nodig hebben”, aldus Marko tegen Sky Duitsland. “Wat er bij Albon aan ontbreekt is consistentie. Als Alex niet voldoet aan onze verwachtingen, moeten we buiten ons team kijken.”

Waarbij de Oostenrijker de namen van Sergio Perez en Nico Hülkenberg laat vallen. “Ongevoeligheid is een onzekerheid die we ons zeker niet kunnen veroorloven als we willen rijden voor het kampioenschap”, besluit de 77-jarige Oostenrijker.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Red Bull lijkt open te staan voor Sergio Perez of Nico Hülkenberg: “Als we willen meevechten dan…”