Het laatste formule 1 nieuws

Red Bull neemt de halve grid op de hak met hilarische kerstkaart

Red Bull neemt de halve grid op de hak met hilarische kerstkaart

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het Formule 1-seizoen van 2020 was van start tot finish gevuld met actie. Maar nu het einde van 2020 eindelijk in zicht is, is het de hoogste tijd om de balans op te maken. Het team van Red Bull Racing heeft de kerstman dit jaar daarom een handje geholpen en een heuze ‘Naughty or Nice’-lijst opgesteld.

Het afgelopen Formule 1-seizoen was weliswaar anders dan andere jaren, maar was zeker één van de meest spectaculaire seizoenen in tijden. Er is het afgelopen jaar namelijk ontzettend veel gebeurd in de koningsklasse. Van de polepositie van Lance Stroll , tot de overwinning van Pierre Gasly . Van de kopieer-praktijken bij Racing Point tot het horror-ongeluk van Romain Grosjean . Al met al is het dus een bijzonder jaar geweest voor iedereen. Maar de grote vraag is nu, wie krijgen aankomende kerstdagen een cadeautje? En wie worden er vanwege slecht gedrag overgeslagen. Red Bull heeft het in een briljante kerstkaart allemaal op een rijtje gezet. Nice List
Bovenaan de lijst van brave kinderen prijkt de naam van Max Verstappen . De Red Bull-kerstman prijst de Nederlander namelijk voor zijn geweldige overwinning in Groot-Brittannië. Ook teamgenoot Alexander Albon heeft een plekje op de lijst gekregen, voor het behalen van zijn eerste podium. Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton krijgt een speciaal plekje voor zijn zevende wereldtitel en Pierre Gasly voor zijn allereerste overwinning.

Natuurlijk mogen de leden van de pitcrew van Red Bull niet ontbreken op dit lijstje. In Hongarije wisten zij de bolide van Verstappen namelijk in razend tempo te repareren, nadat de Nederlander deze tijdens de formatieronde in de muur reed. Alle personeelsleden in de fabriek hebben het lijstje ook gehaald: “For giving us wiiiings,” zo luidt het oordeel van de kerstman. Ook de heldhaftige optredens van Dr. Ian Roberts en Alan van der Merwe zijn niet onopgemerkt gebleven. Tot slot kunnen ook de fans van Red Bull Racing kunnen hun hart gerust ophalen, ook zij staan namelijk aan de goede kant van de lijst.

Naughty List
Bovenaan de lijst van stoute kinderen prijken “Tracing Point” en “Toto Wolff.” Zowel het team van […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Red Bull neemt de halve grid op de hak met hilarische kerstkaart