Het laatste formule 1 nieuws

Red Bull Racing doet nog onderzoek: ''Het is geen nieuw probleem''

Red Bull Racing doet nog onderzoek: ”Het is geen nieuw probleem”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De start van het Formule 1-seizoen had voor Max Verstappen zo mooi moeten worden, maar veranderde in een nachtmerrie. Geen punten voor de Nederlander tijdens de eerste Grand Prix van 2020.

De race was nog nauwelijks onderweg of we konden de eerste uitvaller van 2020 al noteren. Het was helaas Verstappen, die met zijn Red Bull niet meer vooruit kwam. Het is nog altijd niet helemaal duidelijk bij wie het probleem ligt. Red Bull Racing lijkt er echter op te wijzen dat het bij Honda vandaan komt. Niet iets nieuws

‘’We zijn het momenteel aan het onderzoeken samen met Honda. Als we meer weten dan laten we dat natuurlijk weten. Het is in ieder geval niet iets dat we nog nooit hebben gezien. Het was echter wel jammer, want Verstappen had hier vandaag kunnen winnen’’, zegt Christian Horner tegenover Racefans.net .

Het was überhaupt niet de dag van Red Bull, dat naast Verstappen aan het eind van de race ook Alexander Albon zag uitvallen. De Thai was daarvoor nog in aanraking gekomen met Lewis Hamilton en liep met zijn uitvalbeurt dan ook geen goed resultaat meer mis. Een weekend om snel te vergeten voor Red Bull.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Red Bull Racing doet nog onderzoek: ”Het is geen nieuw probleem”