Het laatste formule 1 nieuws

Red Bull Racing slaat handen ineen met nieuwe partner Cash App

Red Bull Racing slaat handen ineen met nieuwe partner Cash App

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Red Bull Racing heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met Cash App: naar eigen zeggen een innovatief platform voor persoonlijke financiën, bitcoin en investeringen. Cash App is de nieuwe officiële Financial Education Partner van de Oostenrijkse formatie.

De samenwerking houdt onder andere in dat het logo van Cash App vanaf het raceweekend in Monaco te zien zal zijn op de RB16B en kleding van Max Verstappen en Sergio Perez . Naar eigen zeggen is het partnerschap vormgegeven om het toenemende Formule 1-publiek toegang te geven tot financiële instrumenten, waaronder eenvoudige manieren voor geldtransacties. Reactie Christian Horner

“Sinds haar oprichting is Red Bull Racing een disruptie geweest, door de status quo in de Formule 1 uit te dagen en technologische grenzen te verleggen om zo de snelst mogelijke Formule 1-auto te bouwen”, vertelt teambaas Christian Horner over de nieuwe samenwerking. “Cash App brengt een soortgelijke ethos en drive naar de wereld van persoonlijke financiën, door gebruik te maken van technologie om snelle, veilige geldoverdrachten mogelijk te maken, om Bitcoin te kopen en te verzenden en om in aandelen te investeren.”

De Brit vervolgt: “Maar nog belangrijker: Cash App erkent het belang van financiële educatie voor zijn klanten – iets dat de Formule 1 onder de nieuwe financiële regelgeving nog beter zal gaan begrijpen. Daarom zijn we verheugd om Cash App te verwelkomen als nieuwste partner van het team.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Red Bull Racing slaat handen ineen met nieuwe partner Cash App