Het laatste formule 1 nieuws

Ricciardo hekelt Formule 1: "Wat een fucking idioten!"

Ricciardo hekelt Formule 1: “Wat een fucking idioten!”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De crash van Romain Grosjean vorig jaar in Bahrein staat op het netvlies van velen gebrand. Men herinnert zich waarschijnlijk vooral de beelden waarop de Fransman als een feniks uit de vlammen herrijst. Waarom? Omdat deze beelden talloze keren werden herhaald toen eenmaal duidelijk was dat de Haas -coureur relatief ongeschonden uit de vlammenzee was ontsnapt.

De race lag daarna ongeveer een uur lang stil, terwijl de herhalingen keer op keer werden getoond. Daniel Ricciardo liet zich daar destijds al bijzonder negatief over uit. Hij walgde van de manier waarop de Formule 1 omsprong met de beelden en ging het gesprek aan met de mensen achter de uitzending. Ondanks dat gesprek zag de Australiër afgelopen winter toch al snel opnieuw iets dat bij hem in het verkeerde keelgat schoot.

In een video op het officiële YouTube-kanaal van de Formule 1, waarin de ‘beste momenten van het 2020-seizoen’ op een rij werden gezet, verloor men volgens de McLaren -coureur uit het oog wat de sport nou zo goed maakt. “Acht van de tien momenten in die video waren crashes ofzo! En ik dacht echt ‘jullie zijn fucking idioten'”, zo klinkt hij duidelijk.

Ricciardo kan er geen begrip voor opbrengen, voor de houding van de Formule 1. “Misschien willen kinderen van twaalf dat soort content zien. Prima, die weten niet beter, maar we zijn niet allemaal kinderen. Het moet echt beter hoor jongens, doe het alsjeblieft beter dan dit”, aldus de Australiër in gesprek met Square Mile.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Ricciardo hekelt Formule 1: “Wat een fucking idioten!”

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden