Het laatste formule 1 nieuws

Ricciardo: Ik heb me gisteren teruggetrokken bij de start met Verstappen'

Ricciardo: Ik heb me gisteren teruggetrokken bij de start met Verstappen’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het is het gesprek van de dag in de Formule 1 . Max Verstappen en Lewis Hamilton zijn opnieuw tegen elkaar gecrasht. Dit keer in de Grand Prix van Italië en de mensen op de Monza geven hun mening over wie de schuldige is. De stewards gaven Verstappen de schuld met een gridstraf van drie plaatsen.

Race-winnaar Daniel Ricciardo gelooft dat het een race-incident was. In gesprek met Sky Sports krijgt hij de beelden te zien en geeft hij zijn mening.

“Dit is 100% niet dat ik diplomatiek ben. Ik denk gewoon dat dit een race-incident is. Er is net genoeg ruimte, maar het probleem met die kerbs is dat ze de auto laten stuiteren”, aldus Ricciardo. “Als ze meer naast elkaar zaten. Ik zou zeggen dat het een race-incident is, maar ik weet niet wat de populaire opinie is.” Zou Ricciardo zich hebben teruggetrokken?

Ricciardo, die voorheen teamgenoot was van Verstappen bij Red Bull Racing , had dit weekend zijn eigen gevecht met de Nederlander bij de eerste chicane. Hij legt dit uit.

“Om eerlijk te zijn. Je weet het eigenlijk pas als het te laat is. Gisteren bij de start ben ik er met Max uitgesprongen, maar hij zat iets meer voor me. Ik riskeerde mijn vleugel”, voegde hij eraan toe.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Ricciardo: Ik heb me gisteren teruggetrokken bij de start met Verstappen’