Het laatste formule 1 nieuws

Ricciardo kapot van nieuws omtrent Australische Grand Prix

Ricciardo kapot van nieuws omtrent Australische Grand Prix

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Australische Grand Prix werd deze ochtend afgelast. In 2021 zal er niet worden geracet in het land en in 2022 hoopt de race in Melbourne weer terug te kunnen keren op de Formule 1 -kalender. Thuisheld Daniel Ricciardo is logischerwijs verdrietig door het nieuws.

“Je zal het nieuws al hebben gezien, maar helaas kan ik niet naar huis om te racen dit jaar”, zo laat hij weten via social media. “Ik keek er enorm naar uit, dit doet pijn, ik weet het. We keken er allemaal naar uit, zeker ik, om weer in Melbourne te racen.”

De glimlach van de Australiër is dan ook ver te zoeken na het teleurstellende nieuws. “Normaal gesproken glimlach ik, maar momenteel is dat moeilijk. Ik ben er echt kapot van dat we niet thuis zullen racen en ik niet naar huis kan dit jaar.”

Toch heeft hij goede hoop dat hij volgend jaar weer voor zijn eigen fans kan racen. “Het doet pijn, we zijn er nu al twee jaar niet geweest. We moeten vooruit kijken en hopen dat het in 2022 wel kan. Hopelijk blijft iedereen gezond en wel. Het is heartbraking , maar hopelijk zie ik iedereen snel weer in Australië”, aldus de McLaren -coureur.

Max Verstappen won ook de derde Grand Prix van de triple header en schreef F1-historie. Wie kan Verstappen in deze vorm van de wereldtitel afhouden? Lewis Hamilton moest flink incasseren en zocht na afloop naar excuses. Kan de Brit nog terugslaan?

Dit en meer in de F1-podcast van RacingNews365 met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Mental Theo.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Ricciardo kapot van nieuws omtrent Australische Grand Prix