Het laatste formule 1 nieuws

Rich Energy kondigt F1-comeback op een erg bijzondere manier aan ...

Rich Energy kondigt F1-comeback op een erg bijzondere manier aan …

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Al enkele weken zinspeelt Rich Energy dat het zal terugkeren naar de Formule 1. Vorige week volgde dan het bericht dat er deze week belangrijk nieuws met betrekking tot de Formule 1 zou volgen.

Uiteindelijk bleef het deze week opvallend stil maar liet Rich Energy via Twitter weten dat er op zondag om 15u Belgische tijd een mededeling zou volgen. Maar u raad het al, Rich energy zou Rich energy niet zijn als het om 15u doodleuk liet weten dat de aankondiging werd uitgesteld … op vraag van de media. Due to a media request we have been asked to delay announcement by 1 hour so will be 3pm UK time today. #RichEnergy #F1 — Rich Energy HQ (@rich_energy) February 14, 2021 Om 16u Belgische media zou er vervolgens een nieuwe mededeling volgen maar echt stipt waren ze niet bij Rich Energy want om 16u gebeurde er … niets.

Het was vervolgens wachten tot 16u20 op onderstaande video waarin William Storey vertelt dat Rich Energy een comeback in de Formule 1 maakt. Na iets meer dan twee minuten wordt de video echter plots afgekapt zonder dat we al een naam van een F1-team te horen krijgen. Er volgde op twitter heel wat kritiek aan het adres van Rich Energy maar uiteraard speelde de fabrikant van de gelijknamige energiedrank het spelletje slim.

Om 16u36 kregen we immers deel twee van de video: Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Rich Energy kondigt F1-comeback op een erg bijzondere manier aan …