Het laatste formule 1 nieuws

Rich Energy: "We gaan samenwerken met Alfa Romeo Racing"

Rich Energy: “We gaan samenwerken met Alfa Romeo Racing”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Rich Energy HQ (via Twitter.com) Rich Energy gaat Alfa Romeo sponsoren. Althans claimt de Britse onderneming op Twitter. Volgens de tweet (onderaan dit bericht) zal er vermoedelijk een vernieuwd logo van de Britse drankjesbedrijf prijken op de C41.

Deze aankondiging werd bestempeld als de ‘Grootste wederopstanding sinds Lazarus’, aldus Rich Energy CEO William Storey. Rich Energy werd in 2019 door Haas F1 aangekondigd als hoofdsponsor, maar die deal liep halverwege op de klippen. En nu zou de firma weer terugkeren in de paddock, gelinkt aan het Zwitserse team Alfa Romeo.

Opmerkelijk genoeg heeft Alfa Romeo Racing nog niets bekendgemaakt van de door Rich Energy genoemde samenwerking. Dat terwijl de Zwitserse renstal uit Hinwil normaliter vlot is met het bekendmaken van samenwerkingen. Om de verkondiging serieus kunnen nemen is het even afwachten op het moment dat Alfa Romeo Racing de samenwerking bevestigd.

Naast de aangekondigde samenwerking in 2021, verkondigt William Storey ook dat zijn onderneming een serieus aandeel neemt in een Formule 1 -team, zonder te zeggen om welk team het gaat. Afgaande op de aankondiging over de samenwerking met Alfa Romeo F1 wordt de indruk gewekt dat de Brit zijn oog heeft laten vallen op het Zwitserse Alfa Romeo Racing.

Opmerkelijk is dat Storey in een tweedelig videobericht op Twitter, waarin hij minuten lang praat over allerlei zaken die in de afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd, geen moment rept over Alfa Romeo Racing. Rich Energy deelt opnieuw prikkelende berichten en ondanks dat hij veel praat, zegt hij vrijwel niets.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Rich Energy: “We gaan samenwerken met Alfa Romeo Racing”