Het laatste formule 1 nieuws

Rob Smedley wil niks afdoen aan de prestaties en kwaliteit van Verstappen: "Op dat punt is Lewis beter dan Max"

Rob Smedley wil niks afdoen aan de prestaties en kwaliteit van Verstappen: “Op dat punt is Lewis beter dan Max”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Met nog vijf races te gaan is het Formule 1-seizoen spannender dan we lange tijd hebben gezien. Max Verstappen verdedigt momenteel een voorsprong van 12 punten op Lewis Hamilton. De komende twee circuits in Mexico en Brazilië lijken op het lijf geschreven van de Red Bull en Max Verstappen, maar toch zet voormalig race-engineer Rob Smedley zijn geld op Hamilton. “Dan kies ik toch voor Lewis, omdat hij het trucje al zeven keer eerder gedaan heeft”, aldus Smedley in de podcast F1 Nation. “Ik wil niks afdoen aan de prestaties en kwaliteit van Max. Hij is een talent dat je één keer per generatie voorbij ziet komen. Maar ik denk dat Lewis over de juiste ervaring beschikt om het in zijn voordeel te beslechten. Hij loopt gewoon al langer mee dan Max.”

“Lewis is al zeven keer wereldkampioen geworden, dus ook al rijden ze de laatste vijf races in dezelfde auto en met dezelfde banden, dan nog zet ik mijn geld op Lewis . Op het gebied van ervaring is hij beter dan Max.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Rob Smedley wil niks afdoen aan de prestaties en kwaliteit van Verstappen: “Op dat punt is Lewis beter dan Max”