Het laatste formule 1 nieuws

Robert Doornbos in Beau: "Dit lijkt het seizoen van Max Verstappen te worden"

Robert Doornbos in Beau: “Dit lijkt het seizoen van Max Verstappen te worden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat dit weekend van start met de GP van Bahrein . Heel Nederland hoopt natuurlijk op een wereldtitel voor Max Verstappen, maar hoe realistisch is dit? Analist en voormalig coureur Robert Doornbos bespreekt zijn verwachtingen bij Beau . Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 25 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 25 maart terugkijken bij Gids.tv. Fonkeling
De eerste testdagen leken al gunstig uit te pakken voor Verstappen en zijn Red Bull. Op het circuit van Bahrein, waar dus ook de eerste GP wordt verreden, reed Verstappen op de eerste dag meteen 140 rondjes – en dat is goed voor de betrouwbaarheid. Ook denkt Doornbos dat Verstappen er als coureur klaar voor is. Dit zou dus weleens het seizoen van Verstappen kunnen worden.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Robert Doornbos in Beau: “Dit lijkt het seizoen van Max Verstappen te worden”