Het laatste formule 1 nieuws

'Robert Doornbos stapt als analist over naar Viaplay' en 'Olav Mol en Jack Plooij hebben nog niets gehoord'

‘Robert Doornbos stapt als analist over naar Viaplay’ en ‘Olav Mol en Jack Plooij hebben nog niets gehoord’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 wordt vanaf komend seizoen niet meer bij Ziggo Sport uitgezonden, maar door streamingsdienst Viaplay. Eerder deze week werd bekend dat Amber Brantsen de presentatie rondom de F1-uitzendingen gaat doen. Maandagavond wist Chris Woerts te melden dat ook Robert Doornbos de overstap gaat maken. Woerts deed die melding in het programma Veronica Inside. “Dat is de steranalist van de Formule 1. Ik denk dat de rol van Rob Kamphues wel een beetje uitgespeeld is als presentator van het studioprogramma.”

Bij de aankondiging van de overgang van de rechten naar Viaplay werd onthuld dat in 2022 zes races op het open kanaal uitgezonden worden. Volgens Woerts zal de race in Zandvoort bij de NOS te zien zijn. “Ik ben er achter dat de race op Zandvoort toch door de publieke omroep wordt uitgezonden. De NOS ontkent het allemaal als je ernaar vraagt, maar bij Viaplay zijn ze minder discreet. Daar hebben ze het aan enkele partners laten weten dat Zandvoort volgend jaar live bij de NOS te zien is.”

Er is nog geen duidelijkheid over de toekomst van Olav Mol en Jack Plooij . “Ik heb Jack aan de lijn gehad en Jack zegt dat ze beiden, Olav en hij, nog helemaal niks hebben gehoord van NENT. Dat kan twee dingen betekenen: Of ze zeggen het is één telefoontje en ze verlengen het contract of ze zijn bezig met een ander duo.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina ‘Robert Doornbos stapt als analist over naar Viaplay’ en ‘Olav Mol en Jack Plooij hebben nog niets gehoord’