Het laatste formule 1 nieuws

Robert Shwartzman ook in 2021 in Formule 2 bij Prema Racing; "Doel is de titel"

Robert Shwartzman ook in 2021 in Formule 2 bij Prema Racing; “Doel is de titel”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Robert Shwartzman rijdt ook komend jaar in de Formule 2 voor het team van Prema. Het team wist met Mick Schumacher de titel te pakken en zag de Duitser promoveren naar de Formule 1. De 21-jarige Rus maakt net als Schumacher deel uit van de Ferrari Driver Academy en had ook maar wat graag de stap naar de Formule 1 gemaakt, maar moet zich tevreden stellen met nog een jaartje op het tweede niveau. Shwartzman maakte in 2018 zijn debuut voor het team met twee overwinningen en de rookie titel in de Europese Formule 3. Vervolgens was de Rus in 2019 de eerste kampioen in de nieuwe Formule 3 met drie overwinningen en tien finishes op het podium. “Ik ben blij dat ik in 2021 nog een jaar bij Prema mag rijden. Het doel is de titel en progressie boeken ten opzichte van dit jaar. Het wordt ons vierde jaar samen en we gaan er het beste van maken.”

In de Formule 2 eindigde Shwartzman dit jaar op de vierde plaats. Robert Shwartzman stays with PREMA Racing for 2021 FIA Formula 2 Championship

�Full Story here � https://t.co/8zLFhFcUu4 pic.twitter.com/SdYm7VM1Hj — PREMA (@PREMA_Team) December 7, 2020

Lees het hele artikel op de volgende pagina Robert Shwartzman ook in 2021 in Formule 2 bij Prema Racing; “Doel is de titel”