Het laatste formule 1 nieuws

Romain Grosjean: “Mijn generatie heeft in de F1 nooit kansen gekregen bij topteams”

Romain Grosjean: “Mijn generatie heeft in de F1 nooit kansen gekregen bij topteams”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Romain Grosjean was in de opstapklassen richting de Formule 1 een groot talent en er werd hem aan het begin van zijn F1-carrière dan ook een grootse toekomst voorspeld.

Verder dan het F1-podium kwam Grosjean echter niet en wat hem vooral tegen zit is dat hij, en bij uitbreiding nog heel wat andere rijders van zijn ‘generatie’, nooit de kans bij een F1-topteam hebben gekregen.

“Als ik het allemaal bekijk, dan denk ik dat de generatie van 1986-1987 de verkeerde was om tot te behoren,” aldus Grosjean tijdens ‘The Pink podcast’.

“Paul Di Resta, Nico Hulkenberg, ikzelf, zelfs Sebastian Buemi een beetje … We kwamen allemaal in de sport toen de topzitjes bezet waren. De ‘oudere’ rijders gingen de Formule 1 nog niet verlaten en vervolgens kwamen er nog jongere rijders achter ons.”

“We hebben nooit echt onze kans gekregen. Zo simpel is het,” besloot Grosjean. F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website! Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Laatste F1-nieuws:

Lees het hele artikel op de volgende pagina Romain Grosjean: “Mijn generatie heeft in de F1 nooit kansen gekregen bij topteams”