Het laatste formule 1 nieuws

Ruim 1,2 miljoen kijkers zien Verstappen in Oostenrijk winnen

Ruim 1,2 miljoen kijkers zien Verstappen in Oostenrijk winnen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen wint de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk. © ANP VIDEOMax Verstappen won zondag de Grand Prix van Oostenrijk niet alleen voor het oog van duizenden Nederlanders op de tribunes van de Red Bull Ring, thuis keken ook nog heel veel fans mee. Volgens Stichting KijkOnderzoek ging het om ruim 1,2 miljoen kijkers.

De Formule 1-uitzending op Ziggo Sport was daarmee het op een na best bekeken programma van de dag. Het NOS Journaal van 20.00 uur trok iets meer dan 2 miljoen kijkers en staat daarmee bovenaan de lijst. Aansluitend bleven op NPO 1 nog 1,1 miljoen mensen hangen voor Tussen Kunst en Kitsch, dat daarmee de derde plaats bezette.

Bekijk hieronder de samenvatting van de race. Tekst loopt door onder de video.

De negende etappe in de Tour de France, die werd gewonnen door de Australiër Ben O’Connor, werd ook goed bekeken op tv. Met 838.000 kijkers scoorde de uitzending net iets minder kijkers dan de F1-race en de nabeschouwing, waar nog 884.000 mensen voor bleven plakken. De Avondetappe , het napraatprogramma van de Tour, wist ‘s avonds op NPO 1 nog 765.000 kijkers aan zich te binden. Hoe raak je samen seksueel opgewonden?

Seks is spannend, intiem en voor velen een belangrijke factor voor een goede relatie. Het is het allerleukst als je allebei opgewonden bent, maar vaak heeft de één nét wat meer zin dan de ander. Kun je dan zin maken? 17:25 03:29 01:39

02:23

03:04

00:43

01:5606:22 In deze tijd kan iedereen wel wat extra ontspanning gebruiken. Maak voordelig kennis met een blad naar keuze. Je hebt al een proefabonnement voor 10,- Stopt vanzelf.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Ruim 1,2 miljoen kijkers zien Verstappen in Oostenrijk winnen