Het laatste formule 1 nieuws

Ruim 1,8 miljoen mensen zagen allerlaatste Zondag met Lubach

Ruim 1,8 miljoen mensen zagen allerlaatste Zondag met Lubach

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ruim 1,8 miljoen mensen zagen de allerlaatste aflevering van Zondag met Lubach, meldt Stichting KijkOnderzoek. Na dertien seizoenen is er een einde gekomen aan het satirische programma van Arjen Lubach, die de reeks afsloot met een recept voor suikerbrood.

De komiek kondigde vorig jaar aan dat hij nog één extra seizoen zou maken. Aanvankelijk zou hij stoppen na de vorige reeks, maar doordat hij vanwege de coronacrisis niet het theater in kon gaan, had hij ruimte vrij in zijn agenda. Lubach trapte de laatste reeks van zijn satirische programma op 7 februari af met een record van bijna 2,3 miljoen kijkers. Ook op de uitzendingen erna stemden veel mensen af. De show trok wekelijks rond de anderhalf miljoen kijkers.

De show is het derde best bekeken programma van zondagavond en volgt het NOS Journaal op NPO 1, dat 2,4 miljoen kijkers trok, en de Formule 1 Grand Prix in Bahrein op Ziggo Sport, waar ruim 1,9 miljoen mensen naar keken.

SBS6 had de meeste kijkers tijdens primetime. Meer dan 1,7 miljoen mensen keken naar de Postcodeloterij Miljoenenjacht dat gevolgd werd door de quiz Wie van de 3, dat ruim 1,4 miljoen kijkers trok. ANP

Lees het hele artikel op de volgende pagina Ruim 1,8 miljoen mensen zagen allerlaatste Zondag met Lubach