Het laatste formule 1 nieuws

Ruim twee miljoen mensen stemden af op spectaculaire zege Verstappen

Ruim twee miljoen mensen stemden af op spectaculaire zege Verstappen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Veel Nederlanders hebben zondagavond afgestemd op de kanalen van Ziggo Sport om Max Verstappen in actie te zien. Bijna 2,2 miljoen mensen zagen dat de 24-jarige Limburger alweer zijn achtste zege van het seizoen pakken in de koningsklasse van de autosport.

Gemiddeld zagen liefst 2.160.000 Nederlanders de zege naar Verstappen gaan zondag. In totaal waren er 2.825.000 unieke kijkers, oftewel: mensen die minstens één minuut naar de Formule 1 -wedstrijd gekeken hebben, maar daarna ook weer weggeschakeld hebben. De website Kijkonderzoek.nl laat dat weten.

Gecombineerd (Ziggo Sport + Ziggo Sport Select) staat de Grand Prix van de Verenigde Staten op de eerste plek van meest bekeken programma’s. Zelfs het 20:00 uur journaal van de NOS kon niet tippen aan de kijkcijfers van de Formule 1. Avondwedstrijd

Het aantal kijkers ligt flink hoger dan het geval was in Rusland en Turkije . Veel zal ermee te maken hebben gehad dat de Amerikaanse GP zondagavond werd uitgezonden, terwijl andere wedstrijden doorgaans halverwege de middag starten.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Ruim twee miljoen mensen stemden af op spectaculaire zege Verstappen