Het laatste formule 1 nieuws

Russell blij met contractverlenging Hamilton: "Hij wordt alleen maar beter"

Russell blij met contractverlenging Hamilton: “Hij wordt alleen maar beter”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

George Russell is verheugd dat Lewis Hamilton een nieuw contract heeft getekend bij het team van Mercedes . De jonge Brit stelt dat Hamilton een coureur van een uitzonderlijk niveau is, tegen wie hij graag wil racen.

De toekomst van Hamilton in de Formule 1 is lange tijd een veelbesproken onderwerp geweest. De Brit zette begin dit jaar, vlak voor de testdagen in Bahrein, pas zijn handtekening onder een eenjarig contract bij Mercedes. Dit seizoen heeft men er bewust voor gekozen om het allemaal wat soepeler te laten verlopen en is er nog voor de zomerstop een nieuw contract getekend. Hamilton heeft zich voor nog twee jaar vastgelegd bij de Duitse renstal.

Russell is ontzettend blij dat Hamilton bijgetekend heeft. “Ik ben heel erg blij dat Lewis in de sport blijft. Hij is overduidelijk een wereldwijde superster en presteert nog altijd op een uitzonderlijk niveau”, laat Russell optekenen bij Motorsport.com. “Ik denk dat hij net als goede wijn is; hij wordt met de jaren alleen maar beter. Max en Red Bull lijken erg sterk, maar ik weet zeker dat Lewis tot het einde zal blijven pushen. Zoals ik al zei, vind ik het gewoon geweldig dat de Formule 1 iemand als Lewis heeft.” De beste coureurs ter wereld

De Williams -coureur wordt regelmatig in verband gebracht met een overstap naar Mercedes in 2022. Op de vraag of het aanblijven van Hamilton ook voor hem positief nieuws is, antwoordt Russell dat hij “tegen de beste coureurs ter wereld wil racen.” Hij had het dan ook niet anders gewild. “Als Lewis volgend jaar niet op de grid zou staan, zou het jammer zijn. Dan zou één van de grootsten aller tijden niet op de grid staan”, benadrukt hij. “Ik wil het persoonlijk opnemen tegen de beste mensen ter wereld. We hebben op dit moment op de grid een groep van zeer goede coureurs die het stuk voor stuk verdienen om hier te zijn.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Russell blij met contractverlenging Hamilton: “Hij wordt alleen maar beter”