Het laatste formule 1 nieuws

Russische miljardair blijft onverminderd jacht maken op Formule 1-team: "Laten we deze discussie direct beëindigen"

Russische miljardair blijft onverminderd jacht maken op Formule 1-team: “Laten we deze discussie direct beëindigen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gunther Steiner heeft in het weekend van de Russische Grand Prix een gesprek gehad met de Russische miljardair Dmitry Mazepin. Beide stoeltjes bij Haas zijn voor 2021 nog niet definitief ingevuld en de rijke Rus staat erom bekend grof te betalen voor de kansen van zijn zoon Nikita. Een overname van Haas gaat er volgens Steiner voorlopig niet komen. Steiner gaf in Duitsland tekst en uitleg over de meeting met vader Mazepin. “Ik ken Mr. Mazepin al heel lang”, zegt de Italiaan in gesprek met de media op de Nürburgring. “Hij was in Rusland voor diverse redenen. Hij was met zijn familie in ons motorhome, we hebben koffie gedronken en meer was het niet.”

“Haas is zeker niet te koop”, zo zegt Steiner stellig. “Laten we deze discussie direct beëindigen. Als we het team te koop zetten, doen we het op exact dezelfde manier als Williams heeft gedaan. Maar dat is nu absoluut niet aan de orde.”

Volgens Steiner komt de beslissing over de line-up voor 2021 steeds dichterbij. De verhalen dat Kevin Magnussen en Romain Grosjean beide moeten vertrekken, worden steeds groter. Kanshebbers op een stoeltje zijn de ervaren Sergio Perez en Nico Hulkenberg , maar ook de jonge talenten Callum Ilott, Mick Schumacher en Robert Shwartzman.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Russische miljardair blijft onverminderd jacht maken op Formule 1-team: “Laten we deze discussie direct beëindigen”