Het laatste formule 1 nieuws

Sainz: "Nog nooit problemen gehad met een teamgenoot"

Sainz: “Nog nooit problemen gehad met een teamgenoot”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nu ook Ferrari’s nieuwe bolide is gepresenteerd kan het nieuwe Formule 1 -seizoen los gaan barsten. Het team kan het in principe dit jaar alleen maar beter doen, gezien afgelopen seizoen het slechtste seizoen voor Ferrari in 40 (!) jaar was.

Sebastian Vettel werd kind van de rekening van de slechte resultaten, en dus krijgt Charles Leclerc in Carlos Sainz een nieuwe, frissere teammaat die ongetwijfeld niet kan wachten om te beginnen. Leclerc en Vettel konden het goed vinden samen, al bleken ze op de baan vaker letterlijk en figuurlijk te botsen. Leclerc gaf eerder al aan het spel dit jaar slimmer te willen spelen. Als het aan Sainz ligt gaat dit met hem niet gebeuren. Problemen

Tegen Crash.net zegt hij: “Charles en ik hebben een hoop tijd samen doorgebracht op Maranello in januari en februari. We kunnen het goed met elkaar vinden. Ik denk dat we er samen zeker voor kunnen zorgen het team weer naar voren te krijgen.”

De Spanjaard, die zijn debuut maakte tegen een evenzo debuterende Max Verstappen , maakt zich dus geen zorgen over gesteggel met zijn teammaat. “Er is altijd een balans tussen het competitief willen zijn tegen je teamgenoot en het teambelang. Ik heb zelf echter nog nooit problemen gehad met een teamgenoot, dus ik zou niet weten waarom dit met Charles wel zou gebeuren.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Sainz: “Nog nooit problemen gehad met een teamgenoot”