Het laatste formule 1 nieuws

Sainz staat nog altijd achter keuze voor Ferrari: "Juiste plek om te zijn"

Sainz staat nog altijd achter keuze voor Ferrari: “Juiste plek om te zijn”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Carlos Sainz is dolblij met zijn nieuwe contract bij Ferrari , het team waarvoor hij in 2021 rijdt. De Spanjaard is de vervanger van de vertrekkende Sebastian Vettel. De zwakke seizoensstart van de Italianen laten hem niet twijfelen of zijn keuze de juiste was.

“Ik weet dat er nu veel vraagtekens zijn over de prestaties van Ferrari. Maar als je de historie bekijkt, dan is Ferrari natuurlijk het meest succesvolle team in de Formule 1” , vertelde Sainz in gesprek met Sky Sports . “Waarom zou je die kans niet pakken? Natuurlijk is het nu Mercedes dat de sport domineert, zij hebben jaar na jaar de beste kans om kampioen te worden. Maar ik denk dat Ferrari de juiste plek is om te zijn en daarom heb ik die keuze gemaakt.”

Sainz is eerst nog van plan het huidige seizoen succesvol te beëindigen. “Mijn ogen zijn nu nog gericht op McLaren . Ik wil het team helpen zich te ontwikkelen, zodat het in de toekomst mee kan strijden om overwinningen.” Sainz bezet de negende plaats op de WK-ranglijst, met vijftien gescoorde punten.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Sainz staat nog altijd achter keuze voor Ferrari: “Juiste plek om te zijn”