Het laatste formule 1 nieuws

Salarissen Formule 1-coureurs 2021

Salarissen Formule 1-coureurs 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In de Formule 1 vonden veel rijderswisselingen plaats ten opzichte van 2020. Dit betekent dat diverse coureurs er flink op voor- of achteruit zijn gegaan in 2021. Lewis Hamilton is nog altijd de grootverdiener in 2021 en krijgt $ 30 miljoen dit seizoen van Mercedes , exclusief bonussen.

Max Verstappen verdient bij Red Bull ongeveer $ 25 miljoen exclusief bonussen en is daarmee de op een na bestbetaalde Formule 1-coureur. Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso maakt zijn comeback in de F1 en completeert de top 3: de Spanjaard is goed voor $ 20 miljoen per jaar.

RacingNews365 stelde het volledige overzicht op van de salarissen van de Formule 1-coureurs in 2021. Hiervoor werden diverse bronnen binnen de Formule 1 en teams geraadpleegd om de lijst zo betrouwbaar mogelijk te maken. Alle bedragen zijn exclusief eventuele prestatiebonussen van coureurs en inkomsten vanuit persoonlijke sponsoren. Coureurs met een + achter hun contractjaar beschikken over een optie tot verlenging in hun contract.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Salarissen Formule 1-coureurs 2021