Het laatste formule 1 nieuws

Saudi-Arabië heeft nog veel te doen aan het F1-circuit: "Geen reden om te ontkennen dat er ook nog..."

Saudi-Arabië heeft nog veel te doen aan het F1-circuit: “Geen reden om te ontkennen dat er ook nog…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 rijdt dit jaar voor het eerst in Saudi-Arabië . Het circuit is echter nog verre van klaar om het F1-circus te ontvangen. Na Brazilië is het in december de volgende race op de kalender. Race directeur Michael Masi zegt nu dat er nog veel te doen is. “Ik ging een paar weken geleden naar Jeddah”, aldus Michael Masi tegen GrandPx.news. “Op dit moment wordt er op grote schaal gebouwd aan het circuit en de FIA en Formule 1 ontvangen geregeld updates over de situatie. Ik kan zeggen dat de progressie in hoog tempo wordt gemaakt. Maar er is geen reden om te ontkennen dat er ook nog steeds veel te doen is. Iedereen geeft dat toe, maar ik ben er zeker van dat de race gaat plaatsvinden.”

De angst is echter dat de Saudi-officials zo snel willen gaan met de bouw van de baan, dat er bochten afgesneden gaan worden. “Als we praten over veiligheid van het circuit, dan hebben we daar geen zorgen over”, aldus de wedstrijdleider van de F1. “Ik ben er behoorlijk zeker van dat we nog niet in de buurt zitten van een situatie dat een baan niet voldoet aan de veiligheidscriteria.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Saudi-Arabië heeft nog veel te doen aan het F1-circuit: “Geen reden om te ontkennen dat er ook nog…”