Het laatste formule 1 nieuws

Schumacher: "Gepoker van Hamilton is bijna beschamend te noemen"

Schumacher: “Gepoker van Hamilton is bijna beschamend te noemen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Voormalig Formule 1 -coureur Ralf Schumacher kijkt met leden ogen toe hoe de contractsoap omtrent Lewis Hamilton zich ontvouwt. De Duitser vindt het gepoker van de Brit en zijn werkgever schandalig. Het seizoen begint bijna en nog steeds is er geen nieuws.

“Het is eigenlijk een beetje beschamend en zonde te noemen”, zo vertelt hij in gesprek met het Duitse Sky Sports . “Het is februari en het aanblijven van de meest belangrijke persoon in de Formule 1, een zevenvoudig wereldkampioen, is nog steeds niet bevestigd”, verzucht hij.

Schumacher betwijfelt of het uitblijven van een krabbel onder een nieuwe Mercedes -verbintenis alleen met geld te maken heeft. “Men zegt altijd dat het om geld draait, maar dat hoop ik toch niet”, aldus de voormalig coureur, die denkt dat Hamilton echt wel begrijpt dat hij niet de absolute hoofdprijs kan vragen. “Het is in ieder geval duidelijk dat de sport groter is dan één individu.”

Tot slot is Schumacher van mening dat er nog steeds een kans is dat Russell klaarstaat om in de Mercedes-bolide te kruipen. “Dat risico is er en dat mag Lewis zeker niet vergeten”, aldus de 180-voudig Grand Prix-coureur.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Schumacher: “Gepoker van Hamilton is bijna beschamend te noemen”