Het laatste formule 1 nieuws

Schumacher na problemen: "Het zou mooi zijn geweest om die ronden te rijden"

Schumacher na problemen: “Het zou mooi zijn geweest om die ronden te rijden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Na negen jaar was vrijdag dan eindelijk de dag daar dat we de naam Schumacher weer zagen tijdens een officiële Formule 1 -sessie. Mick Schumacher mocht voor Haas F1 de ochtendsessie rijden in Bahrein.

De zoon van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher zegt dat hij blij was om weer in een F1-wagen te zitten, maar had wel op meer ronden gehoopt. “Het zou mooi zijn geweest om die ronden te rijden die we in de garage verloren door het hydraulische probleem. Gelukkig konden we op het einde nog een paar ronden rijden” , laat hij weten op de website van zijn werkgever. Elke ronde is belangrijk

“Ik was blij dat ik ze kon pakken, blij dat ik in de auto zat en blij dat ik af en toe kon pushen en wat dingen kon proberen. De omstandigheden waren niet geweldig met een zandstorm op komst, maar het was toch een waardevolle tijd in de auto” , laat Schumacher weten.

Ook zegt hij dat het van bocht tot bocht flink anders kan aanvoelen in de wagen, wat het niet makkelijker maakt. “F1-auto’s zijn tegenwoordig erg windgevoelig, elke kleine windvlaag zet de auto enorm op zijn kop” , besluit hij. Schumacher zal morgen weer plaatsnemen in de VF21, hij deelt de dag met teamgenoot Nikita Mazepin .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Schumacher na problemen: “Het zou mooi zijn geweest om die ronden te rijden”