Het laatste formule 1 nieuws

Sebastian Vettel en de juiste beslissing "De twee ronden voor de pitstop waren cruciaal"

Sebastian Vettel en de juiste beslissing “De twee ronden voor de pitstop waren cruciaal”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sebastian Vettel heeft zijn eerste punten gescoord voor het Aston Martin Formule 1 team. Op de straten van Monaco heeft Vettel, door een tactische beslissing van het team, twee plaatsen gewonnen en kwam op een keurige vijfde plaats over de finish. “Ik ben blij met mijn vijfde plaats en voor het team, om met twee auto’s binnen de punten te finishen. Dit resultaat is te danken aan een goede beslissing op de pitmuur en een goed tempo in de auto wanneer het er toe deed. Ik wist dat de twee ronden voor de pitstop cruciaal zouden zijn voor onze race, en ik kon nog goede tijden rijden op banden die eigenlijk al af waren en dat maakte het verschil.”

“Het was heel spannend toen ik de pitlane uitkwam en ik wist dat Gasly dichtbij was. We gingen wiel aan wiel de heuvel op richting Casino, ik heb de dragrace gewonnen en hij moest me voor laten gaan. Stratencircuits kunnen altijd onverwachte dingen opleveren.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Sebastian Vettel en de juiste beslissing “De twee ronden voor de pitstop waren cruciaal”