Het laatste formule 1 nieuws

Sebastian Vettel: "Ik ben niet te oud om nog een keer wereldkampioen te worden"

Sebastian Vettel: “Ik ben niet te oud om nog een keer wereldkampioen te worden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sebastian Vettel hoopt zijn Formule 1-carrière bij Aston Martin nieuw leven in te blazen. Het wordt voor de 33-jarige Duitser zijn eerste seizoen met een Mercedes-krachtbron. Na een vervelend einde aan zijn verblijf bij Ferrari wil Vettel zijn ware aard weer laten zien. En naar eigen zeggen hoort een vijfde wereldtitel wel degelijk nog tot de mogelijkheden. Waarschijnlijk niet dit jaar, maar Vettel denkt nog wel een aantal seizoenen mee te kunnen. “Ik heb het nog zeker in me om wereldkampioen te worden”, zegt Vettel in een interview met GPFans. “De Formule 1 is aan het veranderen, dus de tijd moet het leren, maar wellicht heb ik daar geen drie tot vijf jaar voor nodig. Qua leeftijd kan ik nog wel een tijdje mee, maar het hangt ook van de omstandigheden af en hoe de Formule 1 er in de nabije toekomst uit gaat zien.”

Het team en de auto zijn in de Formule 1 al jaren de beslissende factor, weet ook Vettel. “Ik denk niet dat leeftijd een rol speelt, ik ben zeker niet té oud. Het gaat meer om de vraag of je bij het juiste team rijdt. In de Formule 1 gaat het al zo sinds ik me kan herinneren, en wellicht daarvoor ook al. Het zal geen geheim zijn dat je de laatste jaren in een Mercedes moest rijden om voor de titel te kunnen strijden.” Ben jij al gratis lid van het RaceXpress Youtube-kanaal ? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Lees het hele artikel op de volgende pagina Sebastian Vettel: “Ik ben niet te oud om nog een keer wereldkampioen te worden”