Het laatste formule 1 nieuws

Sergio Perez gaat in 2021 rijden voor Red Bull Racing

Sergio Perez gaat in 2021 rijden voor Red Bull Racing

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sergio Perez De kans om te rijden voor een team dat meespeelt voor het kampioenschap, is iets waar ik op hoopte sinds ik in de Formule 1 rijd. Sergio Perez To Drive For Red Bull Racing In 2021 In 2011 maakte Sergio zijn Grand Prix-debuut. Sindsdien presteert hij heel consitent. Dit komt vooral doordat hij een echte vastbijter is. In de race waarin hij zijn eerste overwinning pakte reed hij van achteraan helemaal naar de koppositie. Sergio Perez die naast zijn toekomstige bolide rijdt We hebben de tijd genomen om de relevante data te analyseren en hebben besloten dat Sergio de juiste coureur is om naast Max te racen in 2021. Sergio Perez reageerde: ”Ik ben super dankbaar dat Red Bull mij de kans geeft om te racen voor Red Bull Racing in 2021. De kans om te rijden voor een team dat meespeelt voor het kampioenschap, is iets waar ik op hoopte sinds ik in de Formule 1 rijd. Ik ben trots dat ik straks in de Red Bull kleuren met Max op de grid sta.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Sergio Perez gaat in 2021 rijden voor Red Bull Racing