Het laatste formule 1 nieuws

Sergio Pérez steelt voor 130.000 fans in Mexico-Stad de show: ‘Iedereen was zo uitgelaten’

Sergio Pérez steelt voor 130.000 fans in Mexico-Stad de show: ‘Iedereen was zo uitgelaten’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

VideoSergio Pérez heeft de Mexicanen vast opgewarmd voor de Grote Prijs in de Formule 1 van komende weekeinde. De Mexicaan scheurde met een Red Bull-bolide door de straten van Mexico-Stad, gadegeslagen door zo’n 130.000 enthousiaste toeschouwers.

Pérez schotelde de fans rokend rubber en donuts (pirouettes) voor op de Paseo de la Reforma, de beroemde boulevard van de hoofdstad. De teamgenoot van WK-leider Max Verstappen showde ook het rijderspak en de helm die hij speciaal voor zijn thuisrace heeft laten maken. Hij draagt die outfit tijdens de grand prix op het Autodrómo Hermanos Rodriguez. Sergio Pérez steelt al scheurend door de straten van Mexico-Stad de show. ,,Het voelt geweldig om terug te zijn in Mexico-Stad, ik had me nooit echt een moment als dit voorgesteld. Als coureur denk je de beste herinneringen te bewaren aan races, maar dit evenement was echt te gek. We hebben Mexico-Stad overgenomen”, zei Pérez na zijn demonstratie.

,,Iedereen was zo uitgelaten. Mensen hebben zelfs gekampeerd om mijn optreden te kunnen zien. Ik hoop zondag in de race mee te doen voor de overwinning. Het zou echt geweldig zijn als ik al die fans kan trakteren op een zege”, sloot Pérez af.

Bekijk hieronder onze video’s over Formule 1. In deze tijd kan iedereen wel wat extra ontspanning gebruiken. Maak voordelig kennis met een blad naar keuze. Je hebt al een proefabonnement voor 10,- Stopt vanzelf.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Sergio Pérez steelt voor 130.000 fans in Mexico-Stad de show: ‘Iedereen was zo uitgelaten’