Het laatste formule 1 nieuws

Sky-analist Kravitz: “Dit zal een zorg voor Verstappen zijn”

Sky-analist Kravitz: “Dit zal een zorg voor Verstappen zijn”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het vertrek van Honda uit de Formule 1 bezorgt niet alleen kopzorgen voor Red Bull, ook voor Max Verstappen . Moet hij nog wel bij Red Bull Racing blijven? En wat zijn dan de opties? Sky Sports-analisten Martin Brundle en Ted Kravitz bespreken het.

Het leek een gouden huwelijk met van alle kanten de ambitie om voor lange tijd met elkaar samen te werken. Het liep allemaal toch anders en dus kan Red Bull opnieuw op zoek naar een nieuwe motorleverancier. Verstappen ligt tot en met 2023 onder contract bij Red Bull, maar heeft waarschijnlijk clausules in zijn contract. “Dit zal ongetwijfeld invloed hebben op de vrijheid van Max Verstappen om rond te kijken, als er geen fabrieksmotor is” , vertelt Brundle op Sky Sports .

“We weten niet of Verstappen door het vertrek bij Honda weg wil bij Red Bull, mar het zal zeker niet helpen” , vult Kravitz aan. “Verstappen is nog maar net 23, hij heeft nog genoeg tijd over in de F1, maar het zal een zorg voor hem zijn.” Mocht Verstappen weg willen bij Red Bull, wat zijn dan zijn opties? Mercedes ? “Dat zal nu niet gaan met Valtteri Bottas die net heeft bijgetekend en Lewis Hamilton die waarschijnlijk hetzelfde gaat doen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Sky-analist Kravitz: “Dit zal een zorg voor Verstappen zijn”