Het laatste formule 1 nieuws

Sky F1-analist Martin Brundle over Alonso: “Zijn talent een beetje verspild, dat bedoel ik niet verkeerd"

Sky F1-analist Martin Brundle over Alonso: “Zijn talent een beetje verspild, dat bedoel ik niet verkeerd”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Fernando Alonso keert in 2021 terug in de Koningsklasse van de autosport. De 39-jarige Spanjaard hoopt het Alpine-team waarmee hij in 2005 en 2006 (toen nog Renault, red.) wereldkampioen werd terug naar de top te brengen. Sky Sports-analist Martin Brundle over de comeback: “Ik kijk er erg naar uit en ben erg benieuwd.” “Ik kijk erg uit naar zijn terugkeer. Wél heb ik een beetje het gevoel dat Fernando zijn kans heeft gehad. Er zijn een hoop talenten die dat stoeltje hadden kunnen bemachtigen,” vertelt Brundle aan Motorsport Magazine. “Ik denk dat Fernando zijn talent een beetje heeft verspild. Dat bedoel ik niet verkeerd en ik hoop niet dat deze uitspraak in een krantenkop eindigt, maar hij had gewoon veel meer uit zijn carrière kunnen halen. Hij was vaak betrokken bij politieke spelletjes binnen de teams waar hij voor reed. In mijn ogen had Fernando meer dan twee wereldtitels kunnen bemachtigen, aan zijn talent ligt het niet. We zullen komend seizoen zien of hij geleerd heeft van het verleden en Renault/Alpine terug kan brengen naar de top.”

Enthousiast
De Brit vertelt uit te kijken naar de terugkeer van de tweevoudig wereldkampioen. “Ik ben benieuwd hoe snel hij en gemotiveerd hij nog is. Hij is een geweldig talent en we gaan zien op welke plaatsen hij zijn bolide over de finish brengt.”

Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video’s over auto’s, autosport, Formule 1 en karting. Abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video’s van Formule 1-teams, zoals Red Bull Racing met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar wij maken ook onze eigen content met onder meer interviews met autocoureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Sky F1-analist Martin Brundle over Alonso: “Zijn talent een beetje verspild, dat bedoel ik niet verkeerd”